top of page

Om Klink J Beauty

Jeannie Fritlagt Cropped_edited_edited.png

Jeannie Ellgaard

Klinikindehaver

Hudterapeut og
kosmetisk behandler

Tanja Fritlagt Cropped_edited.png

Tanja Mikaela Wilhelmsen

Sygeplejerske

Jeannie har mere end 20 års erfaring indenfor sundhedssektoren, senest som leder i en af hjemmeplejerne i København, og hun siger: 

Jeg er stolt over, at kunne tilbyde en effektiv og smertefri behandling indenfor Laserhårfjerning og med min seneste erhvervede uddannelse som hudterapeut, kan jeg også tilbyde ansigtsbehandlinger tilpasset dig og din hud.

Som person er jeg åben og imødekommende, humoristisk og meget jordnær. Jeg er omhyggelig og detaljeorienteret med mit arbejde og for mig er det vigtigste, at du som kunde får den bedste oplevelse, og du føler dig tryg.

Tanja er uddannet som sygeplejerske med 15 års erfaring.


Her i klinikken laver jeg journaler på alle nye kunder og derudover udfører jeg også laserhårfjerning og shockwave therapy, til behandling af cellulitis (appelsinhud), let arvæv og lette skader/smerter som fx hælspore eller tennisalbue.

Jeg lægger en ære i at alle føler sig godt behandlet og trygge ved deres forløb og i at vi imødekommer lige præcis dit individuelle behov.

Jeg er meget glad for mit arbejde og det kan som regel mærkes ved at jeg har et godt humør og ved den gode stemning vi har i klinikken.

bottom of page