top of page

Reducer appelsinhud (Cellulite)

Det er helt almindeligt at have appelsinhud, især for kvinder. Det er op til 80-90% af kvinder der har appelsinhud. Det er helt ufarligt.
Appelsinhuder små depoter af fedt, der opstår i hulrum i bindevævet, som ophober sig og kommer til syne, som en ujævn og bulet hud. De typiske områder hvor opstår er overarme, lår, baller og hofter.
Mange kvinder oplever, at både mængden og graden af Appelsinhud stiger med alderen, idet bindevævet bliver stivere, og det bliver sværere og sværere selv at gøre noget ved problemet.

Shockwave teknologi reducerer appelsinhud

Ved en behandling med shockwave sendes koncentrerede højfrekvente lydbølger ind i vævet.
Med fokuserende shockwave nedbrydes fedtcellerne, så der skabes bedre blodcirkulation. Dette styrker dannelsen af collagen i huden og giver ny energi i underhuden. Synlige tegn på buler i hudens struktur formindskes eller forsvinder.

Behandlingen afsluttes med massage ved brug af massage maskine for at sikre optimal påvirkning af vævet.

Resultat

Umiddelbart under og efter behandlingen kan der ses en rødme af huden, hvilket vier at der er øget blodcirkulation i huden.
Ved 6-10 behandlinger opnå det bedste resultat. 6-10 behandlinger er pr. område, Det synlige resultat vil efterfølgende forbedres over en længere periode.

bottom of page